Tvoja košarica Da dodaš artikel v košarico, povleci sem sliko artikla ali klikni gumb "V košarico"
Počisti košarico

O piškotkih

1. NAROČILO

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko sporočite na elektronski naslov upravitelja trgovine do trenutka odpošiljanja blaga. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Kupec ima po tem roku pravico vrniti blago v skladu s 4. in 5. točko teh splošnih pogojev.

2. CENE

Vse cene navedene na spletni strani so končne cene in so v njej že zajeti vsi prispevki in davki. Na strani z naročilnicami je navedena cena izdelkov z DDV-jem. Dostava / poštnina se razlikujejo od izdelka do izdelka in se dodatno plača. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalec kot za kupca. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe. Lahko izberete enega ali več načinov plačila (odvisno od izdelka):
- z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije,
- s sistemon PayPal,
- z vmesnikom za plačevanje s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami ali,
- preko UPN plačilnega naloga.
Prodajalec izda račun na trajnem nosilcu podatkov. Pri opisih izdelkov lahko pride do napak. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave.

3. PREVZEM BLAGA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Naročila, ki jih prejmemo ob delavnikih do 14. ure, bomo na navedeni naslov poslali še isti dan. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Dostava poteka samo na področju Slovenije. Za dostavo blaga skrbi podjetje GLS d.o.o. in Pošta Slovenije, ponavadi že naslednji dan, vendar najkasneje v 3 dneh od odpreme blaga. Dostavni uslužbenec vas bo po vsej verjetnosti s pošiljko iskal doma v dopoldanskem času, v primeru, da vas ne bo doma, boste pošiljko lahko prevzeli na najbližji pošti. Dodatno provizijo za plačila po povzetju, ki jo zaračunava Pošta Slovenije, najdete na veljavnem ceniku na http://www.posta.si, drugače pa načeloma znaša še 0,96€. Pridržujemo si pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk.

4. PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

O nameravanem odstopu od nakupa mora kupec pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na elektronski poštni naslov prodajalca, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in zaželjeno v originalni embalaži. Priložena mora biti original ali kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Prodajalec ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo prodajalčevim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe na transakcijski račun kupca. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

5. ZAMENJAVE ALI REKLAMACIJE

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupljeno blago kupec lahko zamenja samo nepoškodovano, v originalni embalaži in neuporabljeno. Zamenjava izdelka je možna v roku 14 dni od prejema blaga. Reklamacije sprejemamo v roku 14 dni od prejema blaga oz dalj časa, če je tako eksplicitno navedeno v garancijski izjavi izdelka. Blago je potrebno dostaviti s priporočeno pošto na naslov prodajalca. Stroške vračila prodajalec ne krije. Ob vračilu je obvezno potrebno pripisati še transakcijski račun kupca, kamor prodajalec vrne kupnino.

6. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Prodajalec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Kupčevi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Spletne strani in trgovine ima prodajalec zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb, kljub redni kontroli vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi. V primeru novosti boste na vaš email naslov preleji obvestilo o novostih. V kolikor se s tem ne strinjate, nas o tem obvestite. Kupec ima pravico do brezplačnih informacij o vseh svojih podatkih in tudi, če je potrebno, do zaprtja in izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na elektornski naslov prodajalca.

7. KOMUNIKACIJA S KUPCEM

Prodajalec bo s kupcem stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila
• pošiljatelj bo jasno razviden
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo prodajalec izrecno upošteval. Ob naročilu ste izrecno dovolili, da vam prodajalec lahko pošilja oglasna in druga obvestila. Če tega ne želite več, se morate odjaviti, kar lahko storite tudi preko elektronskega poštnega naslova prodajalca.

8. VARSTVO OTROK

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Prodajalec ne sme sprejemati naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov. Prodajalec brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako prodajalec tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Prodajalec ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

9. ODVEZA ODGOVORNOSTI

Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo prodajalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil dostop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

10. PRITOŽBE IN SPORI

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajelc se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Pritožbe oddajte pisno po elektronski pošti na naslov prodajalca. Prodajalec bo v osmih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

11. MNENJA UPORABNIKOV

Kupci, ki bodo sporočil svoje mnenje o kateremkoli izdelku z vsemi zahtevanimi podatki, lahko prejmejo bon v vrednosti 20,00 EUR in sicer za nakup izdelkov v trgovinah upravitelja trgovine. Mnenje mora biti napisano konstruktivno in dolgo vsaj 300 znakov. Mnenja sprejemamo na elektronski poštni naslov upravitelja trgovine. Ne pozabite pripisati svojega nadimka in ocene. Na spletni strani ne bomo objavili nobenega osebnega podatka, ki bi razkril identiteto uporabnika. Pridržujemo si pravico, da mnenje zavrnemo iz kakršnega koli vzroka. S tem, ko nam pošljete vaše mnenje ali sliko, se strinjate, da sta vaše mnenje in/ali slika objavljeni na kateri koli naši spletni strani. Prav tako soglašate, da vaše mnenje in/ali sliko uporabimo za naše oglaševalske namene. Z oddajo svojega mnenja zagotavljate, da vaše mnenje temelji na dejanskih rezultatih in ne izmišljenih. Vsak uporabnik lahko odda le eno mnenje.

12. PRODAJALEC

Upravljalec trgovine in hkrati prodajalec je podjetje:
TV prodaja d.o.o.
Dunajska c. 113, 1000 Ljubljana
DŠ: SI49268341
MŠ: 2262380000

Za vaše naročilo je odgovorno podjetje, ki je navedeno na fakturi, ki jo prejmete ob blagu. Za vse informacije, reklamacije, mnenja uporabnikov, preklice naročil vam je upravljalec spletnih trgovin na voljo na elektronskem poštnem naslovu: shop@paradanakit.si Za vaše naročilo je zadolženo podjetje, ki je jasno navedeno na računu, ki je priložen vašemu naročilu.

Pusti se razvajati z večno modnim
nakitom Parada.Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih